U sredu prezentacija nove verzije "androida"

Bez autora
Oct 18 2011

Nova verzija "Guglovog" operativnog sistema "android" pod nazivom "ajs krim sendvič" (Ice Cream Sandwich - ICS) biće zvanično predstavljena u sredu u Honkongu. To je prilika i za “Samsung” da predstavi "neksus prajm" - svoj novi “smartfon”, koga će pokretati “Guglov” operativni sistem “android”.“Ajs krim sendvič” će biti prvi operativni sistem dostupan istovremeno preko “smartfona” i taktilnih (osetljivih na dodir) “tablet” računara. Prezentacija u Honkongu će moći da se prati direktno preko “JuTjuba”.

U sredu prezentacija nove verzije "androida"Nova verzija "Guglovog" operativnog sistema "android" pod nazivom "ajs krim sendvič" (Ice Cream Sandwich - ICS) biće zvanično predstavljena u sredu u Honkongu, objavio je list “Los Anđeles tajms”.

To je prilika i za “Samsung” da predstavi "neksus prajm" - svoj novi “smartfon”, koga će pokretati “Guglov” operativni sistem “android”.

“Ajs krim sendvič” će biti prvi operativni sistem dostupan istovremeno preko “smartfona” i taktilnih (osetljivih na dodir) “tablet” računara.

Prezentacija u Honkongu će moći da se prati direktno preko “JuTjuba”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik